Casema komt met HDTV-Video on Demand

Zesko-kabelaar Casema komt nog voor het einde van dit jaar met Video on Demand. De kabelaar zegt daarbij ook HDTV-content op aanvraag te zullen aanbieden. Casema heeft eerder met Scientific Atlanta een overeenkomst gesloten voor de levering van digitale kabelontvangers die HDTV PVR in MPEG4 aankunnen. Volgens woordvoerder Gradus Vos is nog onduidelijk wat de prijzen zullen worden van de Video-On-Demand dienst en welke content exact beschikbaar zal komen. Casema is op internet actief middels een online filmportal onder de naam ‘Cinema 1’ met films op aanvraag tegen betaling in alle mogelijke genres. Het is nog niet duidelijk wanneer de video-on-demand (HDTV) dienst bij de andere Zesko-kabelaars @Home en Multikabel beschikbaar zal komen.

2 thoughts on “Casema komt met HDTV-Video on Demand”

  1. Ik zit niet te wachten op deze nieuwe dure diensten. Ik begrijp niet dat Casema niet eerst het pluspakket gaat uitbreiden. Hier hoor je niets over. Casema loopt ver achter met het aanbod in vergelijking met dat van @home. Verder zijn er nog problemen met diverse digitale ontvangers. Op diverse fora kun je hierover lezen.

  2. Mee eens Rick , leuk al die nieuwe dingen maar voor de 9,95 euro voor het pluspakket krijg je bij de andere zesko kabelaars rond de 20 zenders meer.
    Eerst het pakket zenders maar eens op niveau brengen en de problemen met de huidige decoders oplossen en dan verder kijken.
    Satelliet ontvangst word steeds meer een goed alternatief voor de casema kabel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *