Arrow Classic Rock gestart op A7 FM-kavel; middengolf aangepaste versie

Vlak na middernacht heeft Arrow Classic Rock haar eerste klanken via de FM-ether laten horen via het A7 FM-kavel. De overgang geschiede geleidelijk in korte tijd via de verschillende zenders. Zoals bekend heeft de radiogroep waar Arrow Classic Rock onderdeel van is, de radiozender Caz van SBS Broadcasting BV overgenomen. Arrow Classic Rock was sinds januari 1998 al in de ether te horen via de middengolf (eerst 828 kHz, sinds 2003 675 kHz).

Op de middengolffrequentie 675 kHz is sinds middernacht een ‘aangepast’ programma te horen met op dit moment louter Rolling Stones-muziek, waarbij verwezen wordt naar de FM-uitzendingen van Arrow Classic Rock. Caz blijft uitzenden via internet, analoge en digitale kabel alsmede satelliet. Maandag zal Ad Ossendrijver het personeel inlichten over hoe Caz als kabel/internet/satellietzender voort zal worden gezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *