Casema: Educom’s Nederland E en VPRO’s 3voor12 Central vanaf 26 september

Casema voegt per woensdag 26 september de alternatieve muziekzender 3voor12 Central van de VPRO toe aan haar digitale kabelaanbod. 3voor12 Central is de allereerste Nederlandse publieke themazender die sinds 15 mei 2003 bestaat. Casema zag tot nu toe geen toegevoegde waarde om dit kanaal voor haar abonnees aan te bieden, maar komt daar nu met de toevoeging op terug. Nederland E is het educatieve kanaal dat onder Educom valt, oftewel de RVU en Teleac-NOT. Beide publieke zenders zullen opgenomen worden in het digitale pluspakket dat in totaal in geharmoniseerde gebieden 25,51 euro per maand kost, oftewel 9,95 euro per maand boven het standaardpakket. De zender Goede Doelen TV (Goed TV) dat op 26 september zal worden gelanceerd zal bij alle kabelaars waaronder ook Casema worden toegevoegd in het digitale standaardpakket. Casema is net als @Home en Multikabel onderdeel van Zesko Holding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *