Bright FM staakt kabeluitzendingen

Bright FM, een (protestants-)christelijk georienteerd radiostation die via de kabel uitzendt, heeft besloten te stoppen met haar kabeluitzendingen. De radiozender zal per 1 februari aankomende wel doorgaan op internet. Volgens initiatiefnemer Alex Mons was het radiostation met de kosten voor 1 miljoen kabelaansluitingen niet meer rendabel te maken en had het radiostation geen goed gevoel over de mate waarin de radiozender geluisterd werd via de kabel. Doel van het radiostation is om te evangeliseren, waarbij het radiostation vooral reli-pop draait. Bright FM is in handen van enkele individu-en en wordt mede gesteund door donateurs en adverteerders. De radiozender GrootNieuwsRadio die op de middengolf uitzendt, blijft in dezelfde categorie radiozenders zonder internet wel te beluisteren, en heeft zich tot nu toe niet geinteresseerd getoond in uitzendingen via de kabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *