Zesko: EuroNews/Het Gesprek in deel Casema-smaldeel

De zendercombinatie EuroNews/Het Gesprek is sinds maandag jl. te zien in een groot deel van het Casema-smaldeel van kabelexploitant Zesko Holding waar deze zenders nog niet in het reguliere pakket waren opgenomen en waar tot 28 februari LiveShop te zien was. De afgelopen anderhalve maand heeft het kabelbedrijf dit kanaal vacant gehouden. Pas afgelopen vrijdag besloot de kabelaar de al eerdere ingezette gedachte te concretiseren tot het daadwerkelijk uitzenden┬á van deze zendercombinatie in steden als Utrecht, Zoetermeer en Leiden. Op het zogeheten ‘Etalagekanaal” zendt de komende maand de Nederlandse (doe het zelf) themazender Fan TV uit; tot maandag was Het Gesprek hier 24 uur per dag te zien.. Woordvoerders van het kabelbedrijf waren slechts zeer kort te voren op de hoogte van de concrete plannen. Het kabelbedrijf heeft haar klanten nog niet ingelicht over deze wijzigingen.

2 thoughts on “Zesko: EuroNews/Het Gesprek in deel Casema-smaldeel”

  1. Quote: “Pas afgelopen vrijdag besloot de kabelaar de al eerdere ingezette gedachte te concretiseren tot het daadwerkelijk uitzenden van deze zendercombinatie in steden als Utrecht, Zoetermeer en Leiden. ” Ik woon in Leiden en in deze regio is Het Gesprek al een tijdje te zien op Euronews, zonder toestemming van de programmaraad. Onzin dus. Alleen in de regio (niet de stad Leiden in ieder geval) waar ooit BBC World/Live shop zat wordt nu het gesprek/euronews weer dubbel uitgezonden. Dus heb je in (Oegtgeest, Katwijk, de Duin- en Bollenstreek) een kanaal nu weer twee keer.

    Heeft de auteur belangen in/bij/met Zesko? Zo niet, waarom kan niet in het artikel erbij worden gezegd dat dit nieuws uit een Zesko/Casema-persbericht komt. Het komt erg gekleurd over.

  2. Even een aanvulling. Even gekeken bij mijn familielid die in Katwijk woont. Op het kanaal van -voormalig- Liveshop / BBC World wordt al weken een testbeeld uitgezonden en nog steesd. Het Gesprek/Euronews zit op een ander kanaal en Fan.tv zit inderdaad op het etalagekanaal. Dus hoezo het kanaal van Liveshop is gevuld.

    De leugen regeert dus bij Zesko?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *