Carlo de Boer algemeen directeur van 100%NL

Carlo de Boer, oud-directeur van Sky Radio Groep wordt per 1 oktober algemeen directeur van 100%NL. De Boer verliet Sky Radio Groep op 1 februari jl. Hij volgt Dennis Korthouwer op. Korthouwer zegt desgevraagd tegen DutchMedia dat hij was aangesteld om de ‘turnaround’ te doen. “Nu dat de luistercijfers +300% en omzet +500% gestegen zijn sinds mijn aantreden, geef ik het stokje over aan Carlo de Boer. Ik hou aandelen-opties in de organisatie,”

Carlo de Boer zegt desgevraagd blij te zijn met zijn nieuwe functie. “Radio blijft me fascineren. In 1995 kwam ik bij Sky Radio toen het zonder ether een vrij klein radiobedrijf was. Dat is later met o.a. Radio Veronica enorm gegroeid. Ik zie 100%NL als een nieuwe kans. Er zit nu een leuek club met mensen met een man of 14. Het voelt lekker om zowel intern als extern dit station tot een prachtige diamant te kunnen maken en duidelijk op de kaart te mogen zetten voor luisteraars en adverteerders.” 100%NL is in meerderheid in handen van Alta Communications en verkreeg in juli 2006 na juridische procedures haar FM-kavel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *