MTVNHD per dinsdag 3 maart bij Canal Digitaal

Iets later dan Canal Digitaal zelf in januari aankondigde, zal de pan-Europese HD-zender van MTV Networks vanaf dinsdag 3 maart voor HD-optie abonnees van Canal Digitaal beschikbaar komen. De zender met vooral muziek, programma’s over muziek en jeugdprogramma’s in hoge definitie was tot nu toe niet beschikbaar in Nederland. De zender zendt uit op de Astra1 en zal naar verwachting alleen voor Mediaguard3-smartcardhouders beschikbaar via het HD-optiepakket beschikbaar zijn. MTV Networks hoopt dat de zender ook met kabelaars als Ziggo en UPC tot distributie-overeenkomsten te komen. MTVNHD wordt technisch vanuit Polen uitgezonden. MTV Hits zal overigens per 3 maart bij Canal Digitaal uit het pakket worden genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *