Holding van Cees Bohnenn en Hans Wolfert in gesprek over deelname Slam! FM

Cees Bohnenn en Hans Wolfert zijn in overleg met onder andere Lex Harding over het verkrijgen van een deelname van 49 % in het jongeren-radiostation Slam!FM. Dit heeft DutchMedia vernomen op basis van onafhankelijk van elkaar staande bronnen. Lex Harding zegt desgevraagd tegen DutchMedia geen mededelingen te doen over lopende besprekingen anders dan dat deze al enige tijd op zoek is naar nieuwe partners. Thans bezitten Lex Harding, Marcel Dijkhuizen en Ruud Hendriks gezamenlijk het radiostation, waarbij Lex Harding naar verhouding de meeste aandelen in handen heeft door verwatering van de aandelen van Dijkhuizen en Hendriks. Cees Bohnenn zegt desgevraagd dat deze altijd naar kansen in de mediamarkt kijkt, maar wilde niet ingaan op de vraag of deze met de eigenaren van Slam! FM daarover in gesprek is. Naar verluid zou het gaan om een investering van 1,5 miljoen euro. Slam! FM is niet alleen met radio actief maar ook met een televisiestation onder de naam Slam! TV dat beperkte kabeldistributie kent bij enkele kleinere exploitanten. Cees Bohnenn en Hans Wolfert zijn in de mediawereld actief als minderheidsaandeelhouders van de Benelux-satellietpakketten Canal Digitaal, TéléSat en TV Vlaanderen en hebben eveneens participaties in o.a. de abonnee-zenders ActionNow en Man-X. Onduidelijk is de beweegreden van de interesse van Wolfert en Bohnenn in de jongerenradiozender. Slam! FM maakt thans verlies en reorganiseerde in november haar organisatie, naar eigen zeggen door de credietcrisis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *