TMF Radio vanaf vrijdag TMF HitRadio

TMF Radio wijzigt komende vrijdag haar naam in TMF HitRadio. De vierde radiozender van de Telegraaf Media Groep NV wijzigt de naam volgens eigen zeggen omdat het “altijd onze wens geweest om de zender TMF HitRadio te noemen,” zo stelt programmadirecteur Uunco Cerfontaine. De radiozender die onderdeel is van Sky Radio Group (Sienna Holding BV) kreeg eerder deze naam niet omdat volgens Cerfontaine “In eerste instantie MTV dat niet wilde”. Nu Sky Radio Group volledig eigenaar is van de zender, zet het radiobedrijf deze naam in.

De naamswijziging lijkt een opmaat te zijn naar een naamswijziging in HitRadio. Cerfontaine ontkent, noch bevestigt dit en stelt alleen daar ‘geen nieuws’ over te hebben. Naar verluid loopt in de tweede helft van dit jaar het door MTV Networks vergeven naamrecht van TMF voor het radiostation af. Dan zal de radiozender vermoedelijk HitRadio gaan heten. TMF HitRadio zendt alleen op de en internet.

Overigens zal TMF HitRadio ook komen met een ‘clubnight’ programma met dancemuziek. De ‘stem’ van TMF HitRadio wordt Dave Foxx, een Amerikaanse stem die ook de stem is van Z-100 uit de Verenigde Staten, New York.

One thought on “TMF Radio vanaf vrijdag TMF HitRadio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *