SBS-video-on-demand dienst Veamer van start gegaan

De video-on-demand dienst van de Nederlandse tak van ProSiebenSat.1 Media is woensdagavond van start gegaan. Onder de naam Veamer biedt SBS Broadcasting BV op internet video-on-demand films en series tegen betaling aan. Oorspronkelijk zou de dienst op 10 juli van start gaan, maar technische problemen verhinderden dat. Woordvoerder Dik Nagtegaal verklaarde tegenover DutchMedia dat de technische problemen vooral optraden bij het afrekensysteem die bij Veamer gebruikt wordt. Deze problemen zijn inmiddels volledig opgelost. SBS Broadcasting zal in oktober een campagne beginnen met Veamer. Het mediabedrijf wil met Veamer in de toekomst ook via kabel- en IPTV-distributeurs de dienst te kunnen beginnen.

UPDATE: sinds medio oktober werkt Veamer ook middels Firefox!

2 thoughts on “SBS-video-on-demand dienst Veamer van start gegaan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *