Canal Digitaal heeft een nieuwe directie

Canal Digitaal heeft sinds kort een nieuwe directie. Andrei Noppe is sinds 1 januari jl. de nieuwe algemeen directeur van het Nederlandse satellietpakket. Andrei Noppe was sinds september ‘vice president operations’ bij het bedrijf en was daarvoor ruim vier jaar lid van de directie van Casema toen Providence Equity Partners aandeelhouder was van Casema. Providence Equity Partners heeft thans via CDS Cooperatieve meerderheidscontrole op Canal Digitaal. René Tensen is als commercieel directeur (CCO) deze week gestart bij Canal Digitaal. Tensen is afkomstig uit de telecomwereld en heeft hiervoor voor o.a. T-Mobile alsmede France Télécom/Orange gewerkt. Het derde directielid van Canal Digitaal is Jurgen Lambregts, de financieel directeur.

Kees Färber die sinds 1992 bij het satellietbedrijf en haar voorgangers werkt is benoemd tot ‘Chief Technology Officer’ (CTO) voor een holdingbedrijf van CDS Cooperatieve. Vanuit die hoedanigheid is Färber technisch verantwoordelijk voor de onderdelen Canal Digitaal, TV Vlaanderen en het Franstalig Belgische TéléSat. Färber was één jaar algemeen directeur van Canal Digitaal. Hans Wolfert en Cees Bohnenn – die een aanmerkelijk minderheidsbelang in CDS Cooperatieve hebben – blijven naast Kees Färber samen met financieel directeur Gerard Raats de directie voeren over het holdingbedrijf.

13 thoughts on “Canal Digitaal heeft een nieuwe directie”

 1. Toen mijn vrouw begin 2006 een slechtweer gesprek had met de oncoloog heeft zij alle abonnementen die wij hadden opgezegd. Ook dat van Canal Digitaal die wij al twee jaar niet gebruikten omdat bij ons de ontvangst beroerd was.
  18 Augustus 2006 is zij overleden. Alleen van het abonnement van CanalDigitaal kom ik niet af. Vorig jaar weer een opzegbrief verstuurd, maar het helpt niet. En ik wil geen gedonder want ik ben zo moe. Ik heb deze week dus weer betaald voor iets wat ik niet gebruik en ook niet kan gebruiken. Een kwart litertje bezine zou misschien Andrei Noppe of Jurgen Lambregts kunnen overtuigen?? Mijn abonneenummer is 70810021

 2. T.a.v. Gosse Werkman

  Aangetekend per brief opzeggen

  CanalDigitaal B.V.
  t.a.v. Afdeling Abonnement Opzegging
  Postbus 444
  1200 JJ HILVERSUM

  abonneenummer is 70810021

  http://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/opzeggen.aspx

  formulier om op te zeggen;
  http://www.canaldigitaal.nl/mijncanaldigitaal/index.aspx?id=266
  Heb je wel een wachtwoord voor nodig

  Ik was toevallig met een forumstukje bezig ivm het niet kunnen opzeggen, en wel moeten betalen, kom ik dit tegen.

  Vriendelijke groeten Ferm.

 3. Uit de geringe hoeveelheid reacties alhier zal het klantonvriendelijkste bedrijf van Nederland hier niet naar kijken.
  Kijken, neen dat doen ze niet, blind voor alles.
  Luisteren , neen bah dat is een vies wordt.
  Communiceren dan, waaaaat daar hebben ze nog nooit van gehoord en al helemaal niet met klanten.
  Service , niets helemaaaaaaal niets .
  Pesten , ja misschien maar omdat ze al dat anderen ook niet doen zal het wel per ongeluk zijn.
  Directie voeren, je zal direkteur zijn bij zo,n bedrijf dan ben je er door vriendjes neergezet voor 3 x de Balkenende norm en daarna lekker betaald vakantie.

  Hoe komt een mens erbij denkt U om dit zootje zo neer te zetten.

  Raad eens , oh jee dat zullen ze ook niet kunnen.

  P.Tamerus

 4. Ook wij hebben al twee keer geprobeerd op te zeggen: 1 x gewoon een brief geschreven: geen reactie. Vervolgens gebeld: we moeten een aangetekende brief sturen. Gedaan. Geen reactie. Inmiddels blijft het abonnementsgeld iedere maand afgeschreven worden. We kunnen allang geen t.v. via Canal Digitaal meer kijken, want het signaal is onderbroken. Rara, hoe kan dat? Hebben ze toch misschien begrepen dat we geen abonnee meer willen zijn bij Canal Digitaal? Ondertussen blijven ze toch wel iedere maand de kosten voor het kijken afschrijven. De derde keer hebben we per mail opgezegd. Helpt niet. Vervolgens weer gebeld: nu moeten we het bewijs van het aangetekende stuk overleggen. Ik ben heel erg benieuwd…. Zou het helpen???? Ik heb zo’n idee van niet. Volgens mij gaan we rechtshulp inschakelen, want ik ben het zat!

 5. EEN ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE/KLACHT INDIENEN VIA EEN 0900 NUMMER IS MISSION IMPOSSIBLE
  EEN WAARDELOZE ORGANISATIE DIE RECLAME MAAKT VAN ZAKEN DIE ZE NIET WAAR KUNNEN MAKEN

  IK HEB AL DIVERSE KLACHTEN INGEDIEND OMDAT IK GEEN ONTVANGST HEB…….REAGEREN ?????

 6. 9 december 2010

  Vanaf november jl. ben ik verstoken van de programmagids film1/Sport1.
  Nu 12 brieven en 9 telefonische gesprekken verder, heb ik nog steeds geen gids.

  Kan een onderneming met een miljoenenomzet nu ook eens een paar tientjes
  investeren in een echte klantenservice i.p.v. van de die robots en lege pinda’s
  die je aan de telefoon krijgt nadat er nog 340 wachtenden voor zijn.

  Dag mevrouw,
  “Het is nu 16 november en ik heb nog steeds geen gids ontvangen.”
  Antwoord:
  “Ja, er zijn inmiddels heel veel van deze klachten binnengekomen. Bij uitzondering komen de gidsen weleens een paar dagen later. Dus u moet nog even geduld hebben’

  Het is nu 9 december. De gids er nog steeds niet. Met een beetje geduld krijg ik
  volgend jaar misschien 3 gidsen tegelijk.

 7. Ik ben naar deze site gegaan om de naam van de directeur te achterhalen. Ik wil deze persoonlijk een brief schrijven waarin ik mijn ongenoegen over zijn bedrijf uiteen zet. Nu vond ik zelf allang dat Canaldigitaal z’n beetje het meest klant onvriendelijk bedrijf ter wereld was en bovenstaande reacties versterken dat beeld alleen. Ze hebben een monopolie, zeker voor hen die geen kabel / telefoon aansluiting hebben of in het buitenland wonen / werken. Wordt het niet eens tijd ons ongenoegen niet over en weer te uiten maar ons te richten naar een progamma als Radar of Kassa.

 8. Mensen mensen wat een bedrijf….dit nooooit meer….nog nooit te maken gehad met zo’n slechte service / helpdesk, denk goed na voor u overstapt naar dit bedrijf en zeg vooral uw huidige abonnement nog niet op!
  21 keer contact opgenomen met de helpdesk, zowel het smartcard nr. als m’n klantgegevens niet te achterhalen waardoor ik nu een halve week zonder TV beeld zit….dit terwijl het installatiebedrijf (die ook hun beloftes niet nakomen) alles zou hebben doorgegeven.
  Heel veel spijt dat ik hier aan ben begonnnen, gelukkig kunnen ze me niet in hun systeem terugvinden, hoef ik ook niet op te zeggen…..
  Zeer veel spijt dat ik hier ooit aan ben begonnen…snel weer terug naar UPC!!
  Als iemand een tip heeft waar de directie zich bevind dan hoor ik dit heel graag nog even, ik moet nog aardig wat 0900 belkosten incasseren.

 9. wie vertelt mij waar zij zitten.
  ga ik even langs dan leer ik ze het wel.
  even frusstratie kwijt raken.,gggggrrrrrrrrrrr
  nog nooit van die ……………… tegengekomen.
  geen orde , netheid respect en dicieplienne aangeleerd.
  vertel waar ik de man die verantwoordelijk is vooor deze …………provider kan vinden.
  die zit wwarscheinlijk 10 meter ergens onder de grond.
  schaam jullie dir. .

 10. Het is inderdaad tuig van de riggel, ik kan er ondertussen een boek over schrijven.

  Ik ben er van overtuigd dat de medewerkers van bovenaf gestuurd worden, ik kan mij niet voorstellen dat er zoveel slechte mensen werken.

  Hopelijk komt die Noppe nog eens de verkeerde tegen…!

 11. Ik heb ook ZEEER slechte ervaringen met CANALDIGITAAL. De telefonische bereikbaarheid is dramatisch slecht. In 2010 was dit ook al zo. Eind 2011 was ik helemaal klaar met dit bedrijf. Nu heb je interactieve tv via de modem dus die lelijke schotel kan van het dak. Vaak storing gehad met regen en onweer.
  Ik wilde mijn abonnement per mail opzeggen maar kreeg een paar dagen later een mail dat ik alleen kon bellen. Vervolgens 26 minuten in de wacht (!!!!!!!!!!!)en 13 min. praten. Drie dagen láter kreeg ik vreemd genoeg een ‘ beeindigingsformulier abonnement’ . Waarom moet ik dan bellen voor opzegging om vervolgens weer een complete A4 in te vullen???
  Maar weer bellen en ja hoor weer 20+ minuten in de wacht…… ‘ op grond van de algemene voorwaarden moet u dit formulier wel invullen en terugsturen’ . Waar is die antwoordenvelop vroeg ik? ‘Oh zat ie er niet bij?’, was het slappe antwoord. Niet zeggen: ‘ deze sturen wij u vandaag nog even toe’. Erg klantonvriendelijk. Vervolgens moet ik 4x telefonisch uitleggen waarom ik mijn abonnement opzeg. Ik verwees ze steeds naar mijn klachtenbrief maar die was niet te traceren in het systeem.
  N.a.v. Opzegging nu wel een zekere schriftelijke bevestiging ontvangen maar als onderwerp ‘aanpassing sbonnement’. Dit is niet wat ik wil lezen!!!!!!! Ik wil lezen: beëindiging abonnement.
  Zelfs bij. Opzegging probeert CD je weer een nieuwe aanbieding te doen. Geen behoefte aan. Of ik ooit nog een fatsoenlijke reactie krijg op mijn brief….
  Mijn contract helaas tot 31/03/2013…..zal kijken of ik dit met een fikse korting op marktplaats kan slijten….NOOIT MEER CANAL DIGITAAL. Zal zeker mijn klachten doorspelen naar radar en kassa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *