Canal Digitaal: Cartoon Network/TCM, RTL 4 HD en Boomerang terug en nieuw

Het satellietaanbod van Canal Digitaal zal nog voor kerst worden verrijkt met Cartoon Network en TCM in het zogeheten familiepakket. Dit heeft M7 Group SA DutchMedia laten weten. Cartoon Network en TCM verlieten het satellietaanbod eerder doordat geen nieuwe overeenkomst gesloten werd. RTL4 HD zal waarschijnlijk voor het einde van dit jaar de plek van MyZen HD innemen in het HD-pakket van de satellietaanbieder. De bedoeling is overigens dat Boomerang, die de tekenfilmklassiekers brengt eveneens terugkeert in het familiepakket van Canal Digitaal, maar dan in het eerste kwartaal van 2010.

9 thoughts on “Canal Digitaal: Cartoon Network/TCM, RTL 4 HD en Boomerang terug en nieuw”

 1. Jammer dat er door de kijker extra betaald moet worden voor RTL4 HD.
  De kijker moet dus nu twee keer betalen voor dezelfde zender, voor de SD en de HD versie.

 2. Ja hoor weer zeuren over geld wat wil je dan 50 cent terug om de dubbele zender RTL4HD en RTL4SD te compenseren.

  wat een gezeur neem KPN dan ben je maar 8,50 kwijt per maand

 3. HD pakket gaat per 1 februari naar 4,95

  Cartoon network en TCM binnenkort weer terug in familiepakket!
  Boomerang zal vanaf Januari 2010 weer terug zijn in het familiepakket.

 4. Nergens ter wereld betalen ze,om commerciele zenders te kunnen zien. Eerst moesten deze betalen om toe gelaten te worden op de kabel. En waren ze 10 jaar gratis via de schotel te zien. Nu is dit inmiddels sterk veranderd. En betalen we voor deze zenders.!! Armoede troef. Abonnemet betalen en ook al die reclame pulp om de tien minuten.Zijn we nu helemaal gek geworden. Het is ook niet meer,en of, maar, en en geworden.

 5. Vraag mezelf wel eens af hoelang het nog duurt dat bij de TV kijkers de stoppen doorslaan en de TV stekker eruit gaat.
  Niets als afzeik TV, reclame tot we er bij in slaap vallen, EU / Nederlandse regelbrei waar men groen en geel van ziet, urenlange zinloze TV debatten (er is toch allang besloten door de politieke clowns dat meer zinloos mensenlevens moet worden vernield in Uruzgan)
  En CDS rekent graag af aan het eind van de maand.
  Pronkend met andermans HD veren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *