Ziggo-woordvoerder: nog ‘onderhandeling’ over uitzending TLC; folder kondigt komst TLC aan

De grootste kabelexploitant van Nederland, Ziggo is nog in onderhandeling met Discovery Networks over de uitzending van TLC. Dit meldt Eric van Doeselaar, woordvoerder van Ziggo desgevraagd aan DutchMedia. Volgens Van Doeselaar is er nog geen accoord over de uitzending. Jochem de Jong, directeur van Discovery Networks Benelux zegt desgevraagd tegenover DutchMedia dat zijn bedrijf ervanuit gaat dat TLC nagenoeg overal te zien zal zijn waar Animal Planet thans te zien is. “Er lopen nog wel gesprekken die afgerond moeten worden, maar wij gaan er vanuit dat er geen belemmeringen zijn. We zijn vorig voorjaar begonnen met het presenteren van het merk aan distributeurs,” aldus De Jong. Opvallend is dat Ziggo in een nieuwe folder voor abonnees die de nieuwe pakketindeling van Ziggo weergeeft, die volgende week verspreid zal worden, de zender gewoon is opgenomen. TLC zal per 4 juli op van 18 tot 02 uur uitzenden op het kanaal van Animal Planet. TLC zal als general entertainmentzender voor vrouwen van 20 tot 49 jaar lifestyle en non-fictie entertainment uitzenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *